14 de marzo de 2012

Els nous gadgets de FACEBOOK!

El canvi respon a les necessitat d'adaptar-se a les noves forma d'ús de la gent però també a plantar-se davant dels competidors, com Twitter i Google +, que no paren de créixer i amenacen el seu regnat. L'anunci dels nous canvis es va fer durant una conferència amb desenvolupadors n la ciutat nord-americana de San Francisco (Califòrnia), que va estar encapçalada pel creador del lloc, Mark Zuckerberg.

El principal canvi s'observa en el perfil dels usuaris, ja que hi haurà una nova forma de mostrar-se al món virtual. La novetat es diu 'Timeline', "la història de la teva vida", segons la va descriure Zuckerberg.Facebook planteja ara el perfil de l'usuari com si fos un bloc-una cosa també molt similar a l'historial de Twitter-, on es podrà consultar tot el que ha anat aportant en forma cronològica aquesta persona a la xarxa social, ja siguin aplicacions, publicacions i activitats .

Pel que fa als detalls tècnics, la nova visualització (que estarà disponible "en les pròximes setmanes") de Facebook comptarà amb una imatge principal en gran que ocuparà tot l'ample de la part superior de la pàgina de perfil de l'usuari, i més avall tota la informació personal de l'usuari. A sota hi haurà el nou perfil amb les publicacions que s'hagin realitzat ordenades en forma cronològica.


També va presentar dues noves aplicacions que s'integraran a la plataforma de Facebook. la primera és Spotify, que permet reproduir música en modalitat de "streaming", és a dir, sense necessitat de descarregar els arxius a l'ordinador. A través de les noves funcionalitats, els usuaris de Facebook podran escoltar cançons de Spotify directament des de la pàgina web de la xarxa social.






D'altra banda, Facebook serà capaç d'informar els membres del portal de les cançons que estan reproduint els seus contactes en un moment precís, de manera que també podran escoltar des de la xarxa social.L'altra aplicació que va destacar Zuckerberg és Netflix, la plataforma de continguts audiovisuals que recentment va desembarcar en l'Argentina, per saber què estan veient els amics en un moment donat.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Moltes gràcies per contribuir!